Dezinsekcija Novi Beograd

Dezinsekcija

Dezinsekcija na Novom Beogradu

Dežurna služba:
8-22h

  • 011 630 34 69
  • 066 962 0896
  • 062 872 4445

Istrebljivač

Uništavanje buba na Novom Beogradu

Dezinsekcija Novi BeogradNovi Beograd je jedno od najurbanijih podrucja u Beogradu. Po svojoj arhitekturi u vidu velikih zgrada sa puno stanova, predstavlja jako pogodno mesto za život buba rusa, žutih mrava i buba švaba.

Naše ekipe koje vrše dezinsekciju na području Novog Beograda, primetile su mnoštvo otpada koji se nalazi posebno u blokovima, na stepeništima i prolazima izmedju zgrada. Ovaj organski otpad koji nemarni stanari bacaju sa prozora dobra je hrana za buba švabe. Na to kada se nadoveze i izmet golubova koji je isto omiljena hrana buba švabama, koji se gnezde u velikom broju na izbočinama i svetlarnicima zgra.

Posebno je primećeno povećano prisustvo buba švaba u letnjim mesecima na betonskim površinama oko solotera. Ove buba švabe kada dodje hladnije vreme povlače se prvo u podrume a potom i u stanove Novobeogradjana. Buba rus kao insekt koji je zavisan od toplote, nasao je odlično stanište u Novobeogradskim stambenim zgradama.

dezinsekcija hranaKada je ovaj insekt u pitanju možemo reći da nekada pravi pravu najezdu po stanovima posebno u blokovima 61,63,7o,45. Zbog svoje sitne gradje, veličine mrava, kada je u prvm razvojnom obliku, sa lakoćom prolazi kroz sve instalacije i migrira iz stana u stan.

Žuti mravi su prilicno dosadna i uporna napast, oni se uglavnom kreću u početku samostalno kao izvidjači, tražeći hranu, a potom formiraju kolone, u kojima jedan za drugim noseći hranu u gnezdo, koje se najčešće nalazi i stotinak metara, od hrane koju su pronašli. Znaju da budu vrlo dosadni i neprijatni kada opsednu mesta gde se drže za njih zanimljive poslastice. Srećom postoje efikasne metode za uništavanje pomenutih insekata.

Dezinsekcija


Šta kažu klijenti?

Kad je teško Istrebljivač. Svaki naš problem sa mravima, štetočinama rešili smo uspešno sa ovom firmom.

Klijent

Dragoslav

Privatnik

Brzi, profesionalni i efikasni pre svega. Cena korektna, usluga odlična.

Klijent
Mikica

Preduzetnik


Poslednji blogovi