Dezinsekcija, Deratizacija, Dezinfekcija Beograd Srbija

Dezinsekcija

Dezinsekcija - Beograd, Srbija

Dežurna služba:
8-22h

  • 011 630 34 69
  • 066 962 0896
  • 062 872 4445

Istrebljivač

Dezinsekcija stanova i poslovnog prostora

Kvalitetna Dezinsekcija - Deratizacija - Dezinfekcija usluge po najnižim cenama u gradu

Dezinsekcija je skup različitih mera koje se preduzimaju s ciljem smanjenja populacije najmanje do praga štetnosti, zaustavljaju rast i razmnožavanje ili potpuno uništavaju populacije štetnih insekata, koji prenose uzročnike zaraznih bolesti, parazitiraju na telu čoveka, uzrokuju alergijske reakcije, imaju toksično delovanje ili su uznemirivači ili štetočine u skladištima hrane.

Dezinsekcija stanova: buba švabe, buba rusi, mravi i ostali slični insekti su česti stanovnici naših stanova. Pogotovo u većim gradskim sredinama kao što je Beograd, gde su česte velike zgrade sa puno stanova. Stambeni prostor je uglavnom topao, što pogoduje insektima za život. Dezinsekcija u stambenom prostoru se vrši po ivicama poda u sobama, a više se obraća pažnja pri dezinsekciji u kuhinji i kupatilu jer tamo ima vise izvora toplote. Dezinsekciono sredstvo se aplikuje prskalicama duž lajsni, iza frižidera, veš mašine, oko protočnog bojlera i drugih uređaja koji stvaraju toplotu. Da bi dezinsekcija stana bila uspešna potrebno je temeljno istretirati navedene površine.

Svako sistematsko suzbijanje insekata potrebno je obaviti na najefikasniji mogući način i uz minimalan rizik ili opasnost za čoveka, neciljane grupe životinja i okolinu.

Među insektima koji štetno utiču na ljudsko zdravlje, izuzetno je važno preventivno i sistematično pristupiti suzbijanju onih grupa koje pridonose širenju zaraze, jer su mehanički ili biološki prenosnici uzročnika zaraznih bolesti - tzv. vektori (npr. bubašvabe, muve, komarci iz roda Anopheles).

Kao posebnu grupu potrebno je izdvojiti i tzv. molestante, među koje se ubrajaju oni insekti koji nemaju direktan štetan uticaj na zdravlje, ali svojim prisustvom ometaju obavljanje određenih ljudskih aktivnosti (npr. mravi, komarci, kućna buva).

Dezinsekcija

U obavljanju usluge vlažne kontaktne dezinsekcije koristimo najsavremenije metode, počevši od orošavanja do hladnog i toplog zamagljivanja, zadimljavanja i premazivanja, a sve zavisno o stanju na terenu i vrsti štetočine. Usluge dezinsekcije takođe vršimo i metodom geliranja, koja se pokazala vrlo delotvornom za duži period bez prekida radnog procesa i minimalno ometanje.

Primjenjujemo insekticide najnovije generacije, s naglašenim trenutnim, ali i prolongiranim delovanjem, čime se postiže maksimalna delotvornost na duži vremenski period.

U urbanim sredinama, kao vektori i molestanti, najviše problema izazivaju bubašvabe i mravi, koji se zbog povoljnih životnih uslova (stalni izvori hrane) pojavljuju i u obliku pravih najezdi. Ukoliko imate problema sa osama i stršljenima obratite nam se s poverenjem!

Gore navedeni problemi mogu se uspešno rešiti pravovremenim i redovnim akcijama dezinsekcije.

Dok su mehaničke, a posebno fizikalne metode, u većini slučajeva teško primenljive, jer iziskuju posebne uslove i opremu, primena dezinficijensa, uz posedovanje određenih znanja, najčešće je vrlo jednostavna i daje delotvorne rezultate.

U skladu sa sanitarnim preporukama, usluge preventivne dezinsekcije obavljaju se dva puta godišnje (najčešće u proleće i jesen), što odgovara periodu najviše biološke aktivnosti pomenutih insekata.

Uz preventivnu dezinsekciju, dodatnim uslugama kurativne dezinsekcije štetni insekti se suzbijaju po potrebi, odnosno u trenutku kad svojom pojavom počinju predstavljati problem.

Dezinsekcija Novi Beograd


Šta kažu klijenti?

Kad je teško Istrebljivač. Svaki naš problem sa mravima, štetočinama rešili smo uspešno sa ovom firmom.

Klijent

Dragoslav

Privatnik

Brzi, profesionalni i efikasni pre svega. Cena korektna, usluga odlična.

Klijent
Mikica

Preduzetnik


Poslednji blogovi